hits

Forelsket I X-Innsatt

Har du noen gang lurt på hvordan det føles å skulle gå inn i noe uten noen forutsigbarheter, uten noen forutsetning eller norm? Å ikke ha den fjerneste anelse om hva du kan forvente?  

Jeg har innledet et forhold med en "x-kriminell, småkjeltring, tidligere innsatt." hvem skulle trodd det? Jeg som alltid har blitt sett på som liten og uskyldig.. Så endte jeg altså opp med å date verdens flotteste fyr "i mine øyne," med kun dette som hake. Husker godt første gang vi møttes, da begges intensjon var snuskete og simpel. Da sa jeg at dette ikke skjer, det var første og siste gang fortalte jeg han. Men én gang ble til en gang til, så enda en gang, etterhvert ble det en greie vi to hadde. Jeg tenkte mitt om hvordan andre ville reagere om de visste, om de bare fikk vite hva vi drev på med. 

Men nå har det altså skjedd, jeg er i et forhold med en x-kriminell og det er faktisk helt greit! Han er en utrolig generøs og snill gutt som vet å sette pris på livet å det livet kan tilbyr.

I 2012 ble Andreas dømt til 1 år og 5 måneder bak murene, men fikk dommen redusert til bare 1 år, for en kriminell handling han gjorde for adrenalinet og spenningens skyld, han var innom flere anstalter i denne perioden blant annet Ringerike og Larvik. Dette er noe han har lagt bak seg, men det er et stadig tilbakevendende tema for mange. Og det er vel det de fleste velger å basere kommentarene sine til meg på også. Men tro det eller ei, folk kan faktisk forandre seg, helt sant! Selv om fortiden til Andreas har det med å snike seg inn av og til, så har ikke det noen innvirkning på hva vi føler eller hvordan vi har det med hverandre. Han er en veldig spennende og flott gutt med mye histore og erfaring som har åpnet en del tunge dører i mitt liv og mitt livssyn. 

I starten var det en spennende men skremmende tanke, fordi jeg visste en del om fortiden til Andreas,, noe som en del andre også gjør. Det var skremmende å tenke på om fortiden ville innhente han, å la meg sitte igjen med en kjæreste igjen bak murene, om jeg ble nødt til å se han føres bort av fremmede i uniform, må jeg vente en natt uten han, fordi han sitter på glattcelle? Dette var blant tusen tanker som gikk gjennom meg, når jeg skjønte hvilken utvikling dette tok. Å derfor trodde jeg aldri at våre simple intensjoner den kvelden skulle føre til noe langt større og finere, slik det altså har gjort nå. Mange er nok overrasket over vårt valg av hverandre. Men uansett hvor forskjellige vi er så kan vi utfylle hverandre på en god måte, vi setter pris på hverandre, å liker å være sammen. 

Blir min lovlydighet satt på prøve?  Svaret på dette er både nei og ja, ikke fordi jeg vil gjøre kriminelle handlinger, men fordi jeg kan tenke på en helt annen måte. Resonnere og reflektere over saker og ting på en annen måte nå enn tidligere, lojalitets spørsmålet er blitt sterkere nå enn før og viktigere for meg.

Skulle jeg virkelig slippe dette menneske inn i livet mitt? dette var et spørsmål jeg ofte måtte stille meg selv, det er faktisk ikke bare helt enkelt å tillate seg selv å slippe en person med et rulleblad inn på seg. Men jeg bestemte meg rett og slett for å gi en liten faen i hva folk tenkte om dette, gi en liten faen i om dette kunne gå galt, eller om det ville gi meg konsekvenser. "leve litt på kanten om du vil" 

Å gjett hva? Vi har det veldig fint sammen ❤

❤ 


❤ 

Innlegget ble skrevet med tillatelse fra Andreas (www.cyanide.blogg.no) 

#liv #kriminalitet #lifestyle #love #kjærlighet #tillit 

14 kommentarer

alexandrabaerheim

08.03.2017 kl.22:25

Det er fantastisk dere har det bra sammen :) håper dere får en fin dag videre! :)

Gjerne bli med på konkurransen jeg har på bloggen. Du kan vinne et øyenskyggepalett og sendes dirkete hjem til deg :)

Veronika Sofie Bakken

08.03.2017 kl.22:29

alexandrabaerheim: hei på deg :) tusen takk :)

Martin

08.03.2017 kl.23:52

Hvem bryr seg?

Veronika Sofie Bakken

09.03.2017 kl.00:46

Martin: tydeligvis du, siden du bare måtte kommentere ;)

mammaentilchesta

09.03.2017 kl.10:25

Helt fantastisk skrevet jenta mi <3

Jeg ser hvor lykkelig han gjør deg og hvor mye du har vokst på den tiden dere hadde sammen og du ser ting anderledes og har forskjellige synspunkter som er helt fantastisk <3

Veronika Sofie Bakken

09.03.2017 kl.11:08

mammaentilchesta: tusen takk <3 betyr utrolig mye å høre at andre også ser det <3

Liridan

09.03.2017 kl.13:21

Som jeg har sagt før, han er kanskje den første jeg faktisk har *gått god for* når det kommer til hvem du har vært sammen med. Han virker for meg som en kanonbra fyr og kjempeålreit type som tar godt vare på deg og bryr seg genuint . Han er oppegående, og så lenge han har sonet sin dom er fortid fortid og ikke noe som skal dveles med i dag.❤️

Veronika Sofie Bakken

09.03.2017 kl.13:52

Liridan: tusen takk verdens beste bestevenn <3 det betyr utrolig mye for meg å høre sånt fra mine nærmeste <3

Martin 2.0

09.03.2017 kl.14:04

Hvem bryr seg?

Veronika Sofie Bakken

09.03.2017 kl.14:30

Martin 2.0: faktisk ganske mange :)

Anine

10.03.2017 kl.17:59

Jeg måtte lese dette innlegget en gang til jeg! Det er jo så fint!

Og du Martin: skjerp deg. Du bryr deg tydeligvis. Hvis ikke hadde du vel ikke brukt tiden din på å være en kødd? Det er litt trist egentlig, for du kan jo ikke være særlig oppegående 😊 Håper du også finner samme lykke som Veronika en dag, sånn at du ikke føler behovet til å være barnslig 😊

Veronika Sofie Bakken

10.03.2017 kl.20:37

Anine: tusen takk :) jeg satser vel egentlig mest på en ærlig og direkte blogg, så får reaksjonene bare komme ;P. Det betyr mye at jeg får så mye positiv respons på dette <3

Martin 3.0

12.03.2017 kl.00:57

Hvem bryr seg?

Veronika Sofie Bakken

12.03.2017 kl.20:25

Martin 3.0: takk for kommentaren :D

Skriv en ny kommentar

Veronika Sofie Bakken

Veronika Sofie Bakken

23, Ringerike

Blir beskrevet som en ressurssterk og bestemt jente, har bein i nesa og en mening om alt. Jeg er opptatt av å finne minst en positiv ting i alle mennesker.

Kategorier

Arkiv